Helaas is deze activiteit volgeboekt.

Voordracht Nemitz

Begin:
feb 4, 2017, 17:00
Einde:
feb 4, 2017, 18:30
Code:
Prijs:
Plaats:
Hotel Van Der Valk te Oostkamp

Coachman Andreas Nemitz uit Duitsland komt belgië!

De menvereniging Nieuwege nodigt alle paardenliefhebbers uit naar een unieke voordracht van de heer Andreas Nemitz.

Andreas Nemitz is een professionele koetsier bekend om zijn lange afstanden. Hij komt naar België om over zijn reiservaringen met paard en koets te vertellen.
Hij maakt in de zomermaanden wekelijks meerdaagse tochten in Beieren, Oostenrijk en Italië met passagiers aan boord. Vooral zijn tochten met een vier- of vijfspan vanuit Beieren dwars over de Alpen zijn bijzonder spectaculair.

De voordracht van deze bijzondere man gaat door bij menvereniging Nieuwege op zaterdag 4 februari 2017 om 17u uur in het hotel Van der Valk in Oostkamp.

De voordracht wordt gegeven in het engels en staat open voor iedereen. Opgelet, de zaal is beperkt tot 150 personen.

Om organisatorische redenen vragen wij om in te schrijven bij voorkeur via onze website of door een mail te sturen naar info@menvereniging-nieuwege.be en dit voor 30 januari 2017.

Inkom is € 10,- u krijgt een drankje aangeboden